Paul Mas Grande Réserve Chardonnay

2020, 2021

Jaar:

Land:

Regio:

Druif:

Classificatie:

Alcohol:

Inhoud:

Op dronk:

 14,95

Prijs per fles

Nog 5 flessen op voorraad

betaal veilig met ideal betaal veilig met creditcards betaal veilig met paypal betaal veilig met belfius betaal veilig met bancontact betaal veilig met kbc  

Jaar:

Land:

Regio:

Druif:

Classificatie:

Alcohol:

Inhoud:

Op dronk:

Prachtige Franse houtgelagerde Chardonnay

De Paul Mas Grande Réserve Chardonnay is een fantastisch lekkere witte wijn gemaakt van de beste Chardonnay druiven. Een godendrank voor liefhebbers van een vette chardonnay. De wijn rijpt 9 maanden op houten vaten (50% in Amerikaans eiken en 50% in Frans eiken). Boter en toast in de neus, honing, abrikoos met een bittertje tijdens de lange afdronk. Vol, complex en rijk van smaak maar toch fris en droog.

Intens goudgeel van kleur. In de neus komen elegante aroma’s naar voren van peren, gegrilde amandelen en toast. Op het palet komen frisse citrusvruchten naar voren gecombineerd met florale aroma’s en lichte toast. Tikje exotisch, groene meloen en honing. Zacht van smaak: botertje en crème. Modern gemaakt allemansvriend met een mooi alcoholpercentage dat zorgt voor een frisse levendige afdronk.

Wijn/Spijs
Perfect in combinatie met zeevruchten, vissen met sauzen, wit vlees en geitenkaas.

Domaines Paul Mas

Tegenwoordig bezit Domein Paul Mas meer dan 600 hectare wijngaarden en werkt samen met verschillende boeren. Dit maakt het mogelijk dat ze toegang hebben tot wel 40 verschillende druivensoorten, zowel lokaal als internationaal, evenals een ongelofelijk scala aan verschillende bodems in de Languedoc.

Log in of maak een nieuw account aan om je favoriete wijnen te bewaren en te kunnen delen met vrienden en familie.