Betalen

In onze webshop kun je betalen met alle gebruikelijke betaalmethoden in Nederland en België.

Dat kan! Je kunt je bestelling per bankoverschrijving betalen. Neem contact met ons op over jouw bestelling.

Bestellen

Wanneer je inlogt met jouw Fransewijnwinkel.nl-account kun je bij “mijn bestellingen” zien wat de status van jouw bestelling is. Hier kun je ook bekijken wat je precies hebt besteld.

Zodra de bestelling succesvol is afgerond ontvang je binnen enkele minuten een e-mail als bevestiging. Als je geen bevestigingsmail hebt ontvangen zou het kunnen dat deze in jouw ongewenste post vak (spambox) is beland. Soms gebeurt het ook wel eens dat er een fout is gemaakt in het e-mailadres. Mocht je nog steeds geen bevestigingsmail hebben ontvangen, neem dan gerust even contact met ons op via info@fransewijnwinkel.nl, of bel ons op +31 20 244 46 90.

Omdat wij jouw bestelling zo snel mogelijk bij je willen afleveren is onze logistieke planning heel strak. Het kan dus voorkomen dat de wijnen ons magazijn al uit zijn, waardoor de bestelling helaas niet meer gewijzigd kan worden. Als je jouw bestelling wilt wijzigen kun je het beste direct contact met ons opnemen via +31 20 244 46 90. Dan kunnen we meteen bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Bezorgen

Alle bestellingen die op werkdagen worden geplaatst vóór 15.00 uur, worden dezelfde dag nog verzonden. In 99% van de gevallen wordt het de volgende werkdag bezorgd op het door jou aangegeven adres. Plaats je de bestelling na 15.00 uur, dan kan de bezorgtijd maximaal twee werkdagen bedragen. Houd rekening met piek-momenten bij de pakketbezorgers! Bijvoorbeeld met Sinterklaas en Kerst kan het wat langer duren voordat jouw pakket wordt afgeleverd. Bestel dus op tijd!

Onze bestellingen worden bezorgd met PostNL. Wanneer PostNL jouw bestelling heeft verwerkt ontvang je per mail de Track&Trace code zodat je precies weet wanneer je de bestelling kunt verwachten.

Woon je binnen de ring van Amsterdam? Dan komen we waarschijnlijk zelf even langs met onze elektrische bakfiets. Hiervoor maken wij met jou een bezorgafspraak.

In Nederland bezorgen wij onze wijnen gratis vanaf €80,-. Bij een bestelling onder dit bedrag rekenen wij €7,95 verzendkosten. In België bezorgen wij kosteloos vanaf €100,-. Bij bestellingen onder dit bedrag rekenen wij €10,45.

Zeker! Je kunt jouw bestelling ook afhalen op ons kantoor op Lauriergracht 54bg te Amsterdam. Neem hiervoor wel even contact met ons op zodat we zeker weten dat je niet voor een dichte deur komt te staan. De bestelling dient wel eerst online te worden afgerekend.

Retourneren

Voldoet de geleverde wijn niet aan de verwachtingen, dan kun je de doos binnen 14 dagen retourneren. De verzendkosten zijn voor eigen rekening. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd wanneer de originele verpakking en de flessen, inclusief de etiketten onbeschadigd zijn.

Is de wijn die je bij ons hebt gekocht absoluut niet naar smaak? Neem dan contact met ons op voor een passende oplossing.

info@fransewijnwinkel.nl

+31 20 244 46 90

Mijn account

Om optimaal van het bestelgemak te profiteren is het handig een account aan te maken. Via jouw account heb je de mogelijkheid de status van je bestelling te controleren of een verlanglijstje te maken. Ook hoef je dan bij een volgende bestelling niet opnieuw alle gegevens in te voeren.

Wij gaan vertrouwelijk om met jouw gegevens en zullen deze nooit aan anderen verstrekken.