Pommery Brut Rosé

Jaar:

Land:

Streek:

Regio:

Classificatie:

Alcohol:

Inhoud:

Op dronk:

 53,95

Prijs per fles

Nog 6 flessen op voorraad

betaal veilig met ideal betaal veilig met creditcards betaal veilig met paypal betaal veilig met belfius betaal veilig met bancontact betaal veilig met kbc  

Jaar:

Land:

Streek:

Regio:

Classificatie:

Alcohol:

Inhoud:

Op dronk:

Plezier aanwezig! Droog, elegant en toegankelijk!

Aardbei, framboos, brioche, limoen en natte kiezel. Hmmm… De Pommery Brut Rosé Champagne is een elegante, minerale en verfrissende rosé champagne met verfijnde bubbels en een delicate balans tussen frisheid en fruitigheid. Deze rosé is samengesteld uit een blend van Chardonnay, Pinot Noir, en Pinot Meunier, waarbij een klein percentage rode wijn is toegevoegd voor kleur en diepgang. Deze methode geeft de champagne zijn zachte, roze tint en fruitige karakter. De Champagne regio is overigens de enige plek in de EU waar deze methode van Rosé maken toegestaan is!

Proefnotities en Wijn-Spijscombinaties

De Pommery Brut Rosé heeft in de neus aroma’s van vers rood fruit, zoals aardbei en framboos, aangevuld met subtiele florale tonen en hints van brioche. In de mond proef je levendige smaken van sappig rood fruit en een elegante zuurgraad. De romige mousse zorgt voor een verfijnde textuur. De lange, minerale afdronk maakt deze champagne perfect in balans. Deze rosé champagne is uitermate geschikt als aperitief, maar komt ook goed tot zijn recht in combinatie met schaal- en schelpdieren. Schenk hem eens naast lichte salades of een dessert met rood fruit!

Het Huis Pommery en Vakmanschap

Pommery, één van de meest prestigieuze champagnehuizen, staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie. De Pommery Brut Rosé wordt gemaakt volgens de traditionele methode, waarbij de tweede vergisting op de fles plaatsvindt. Het huis gebruikt de beste druiven uit verschillende terroirs om een constante kwaliteit en smaak te garanderen. Het rijpingsproces in de kelder zorgt voor extra complexiteit en verfijning, wat deze rosé champagne zo geliefd maakt. Met zijn uitgebalanceerde stijl en veelzijdigheid is de Pommery Brut Rosé een must voor bijzondere momenten.

Log in of maak een nieuw account aan om je favoriete wijnen te bewaren en te kunnen delen met vrienden en familie.