Atelier Dubongout

Atelier Dubongout maakt heerlijk evenwichtige wijnen in de weelderige Languedoc Rousillion! Bestel ze nu op Fransewijnwinkel.nl
Regio
Zoek een regio
Regio
Druif
Zoek een druif
Druif
Duurzaam
Duurzaam
Wijnhuis
Zoek een wijnhuis
Wijnhuis
Alcoholpercentage
Alcoholpercentage
Toon meer opties
Jaargang
Jaargang
Toon meer opties
Smaakprofiel
Smaakprofiel
Toon meer opties
Speciaal
Speciaal

Toont alle 2 resultaten

Evenwichtige wijn uit de weelderige Pay´s d´Oc van Atelier Dubongout

In de Languedoc-Roussillion vind men het wijnhuis Altelier Dubongout. Ze staan bekend om hun vriendelijke en plezierige wijnen! Fan geworden van de soepele smaken uit de nieuwe-wereld? Dit wijnhuis biedt het zelfde comfort maar dan van dichter bij huis!

In de weelderige Pay´s d´Oc is er nog ruimte voor de visie van de wijnmakers van Atelier Dubongout! Dit gebied heeft voldoende warmte om de druiven volledig te laten rijpen. Combineer dit met de vrijheid om van alles uit te proberen en men krijgt heerlijk evenwichtige wijnen! De wijn wordt gemaakt naar de smaak van de mensen die de wijn wijn uiteindelijk gaan drinken, wel zo vriendelijk!

Bekend van de verukkelijke Patapouf

Hun wel bekende Patafouf wijnen zijn niets voor niets een groot succes en zijn een paar van onze best bestelde wijnen! De heerlijk zachte, hout gelagerde Chardonnay en de krachtige, smaakvolle Malbec zijn hun flagship wijnen. Dus, geen excuus om ze niet heel snel uit te proberen!

Geschiedenis

Atelier Dubongout, gelegen in het pittoreske Franse platteland, is een juweel onder wijnhuizen. Met een geschiedenis die teruggaat tot de 19e eeuw, heeft dit familiebedrijf een reputatie opgebouwd voor het produceren van uitstekende wijnen die de essentie van de regio weerspiegelen. Gelegen te midden van glooiende wijngaarden en rustieke landschappen, is Atelier Dubongout niet alleen een plek waar wijn wordt gemaakt. Maar het is een ware oase van vakmanschap en toewijding aan het produceren van kwaliteitswijnen die de zintuigen betoveren.